Cursuri de Formare Profesională

Societatea noastră organizează următoarele cursuri:

Cursuri de “Agent Securitate”

Organizăm cursuri de calificare profesionala in meseria de “Agent Securitate” fiind autorizați de Registrul National al Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor.

Durata curs: 3 luni, adica 360 de ore.

In urma frecventarii si absolvirii acestui curs se obtine CERTIFICATUL DE CALIFICARE profesionala alaturi de un supliment descriptiv in meseria de “Agent Securitate” acreditat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, avand recunoastere nationala si internationala.

Inspectoratul General al Politiei elibereaza in baza acestui certificat, ATESTATUL de “Agent Securitate” in baza caruia absolventul poate exercita functia de agent de securitate.

Progamul de desfasurare a cursului este flexibil, se adapteaza in functie de cerintele de continut si de orar ale beneficiarului. Formatorii nostri sunt specialisti activi, cu o vasta evperienta in domeniu.

ACTE NECESARE PENTRU INSCRIERE LA CURS

  • Cazier judiciar – in original
  • Copie BI/CI
  • Fisa medicina muncii – “Apt pentu inscriere la curs”.
  • Aviz psihologic – original.
  • Copie diploma de studii- minim scoala generala.
  • Copie certificate de nastere.

Cursuri de “Arme și Muniții”

Toate persoanele care detin in prezent sau urmeaza sa fie autorizate sa detina si sa poarte arme letale și neletale (pistoale, revolvere cu proiectile din cauciuc/gaze) precum si arme cu aer comprimat, toate supuse regimului autorizarii, sunt obligate sa urmeze Cursul de pregatire in domeniul armelor si munitiilor.

Cursurile de initiere in domeniul armelor si munitiilor se organizeaza in conformitate cu prevederile L.295/2004 privind regimul armelor si munitiilor cu modificarile si completarile ulterioare.

Cursul de instruire teoretica si practica in domeniul armelor si munitiilor conform legii 295/2004 se adreseaza tuturor celor care vor sa detina arme letale si neletale: padurari, vanatori, paznici, agenti de paza, magistrati, demnitari, etc.

Asiguram acest curs de arme si munitii pentru institutiile si firmele interesate dar si pentru personele fizice ce au nevoie sa obtina certificarea ca au urmat cursul de arme si munitii pentru a deveni agenti de paza, padurari sau vanatori.

Durată curs: 80 ore
Condiții de înscriere: Absolventi de 8 clase

ACTE NECESARE LA ÎNSCRIERE

  • buletin de identitate (original și copie);
  • certificat de naștere (original și copie);
  • cazier judiciar;

Cursuri de “Pregătire Continuă”

Asiguram pregatirea continua a personalului de paza cf. art. 44(4) HG. 301/2012 modificata prin HG 1002/2015.
Pregatirea se face anual si dureaza 20 ore.